Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Tapes per picar

Respectant la cuina d’aprofitament que tant defenso, us haig d’explicar aquesta recepta que simplement va sorgir a casa, i em ve de gust compartir-la amb vosaltres.

Aquesta frase no es meva, però nomes la agafo de préstec per dir-vos que....tots teniu persones meravelloses al vostre costat que amb el seu granet de sorra construeixen un desert.....FELIÇ DIA!!! I compartiu les torrades, sempre serà una bona excusa per compartir amb qui tu estimes.

Ingredients:

– 1 paquet de torradetes de les petites
– Uns talls de fuet i llonganissa
– Uns talls de botifarra d’ou
– Uns filets d´anxova
– 4 cullerades soperes de salsa de tomàquet
– Pebre negre

Dissabte a la nit, vam tenir convidats a casa, i allò tan típic: pa amb tomàquet, fuet, botifarra d’ou, pernil, anxoves, torradetes amb paté, truita de patata, taula de formatges, postres i com ja sabeu, tot el que sorgeix. Doncs com és típic de casa meva, va sobrar una mica d’això, una mica d’allò i, apa ja tindrem el sopar del diumenge.

Diumenge al vespre aprofito per preparar algun tàper per començar la setmana, estava bullint uns macarrons i aprofitava per fer salsa de tomàquet casolana. I, com sempre, ja sento els de casa, que volen sopar. Nosaltres diumenge a la nit, imagino que com en moltes cases, deixo que cada un es faci el sopar, “cuina oberta”, perquè al final, només tenen cap de setmana de relax els de casa…..i no pot ser.

Doncs els de casa es van preparar amb les restes de la nit anterior van sopar unes torrades molt, molt originals, que ara os mostro perquè les veieu.

En el meu cas hi poso a sobre el que teníem a casa, però es pot posar qualsevol altre embotit, formatge, o el que tingueu que dona voltes a la nevera, i que vosaltres sabeu, que una vegada disfressat, amb xapa i pintura, ve més de gust.

Vaig untar les torradetes amb la salseta de tomàquet, i a damunt variat, unes amb anxoves i una mica de pebre negre, i les altres vaig barrejar els embotits que van sobrar de la nit anterior, de tal forma que la combinació va quedar genial!!!!! Amb aquesta idea que us he donat segur que vosaltres ho feu genial, també es pot posar de base amb les torrades, la salsa sobrant del rostit, o qualsevol altre, que os hagi quedat bona i no voleu abocar a les escombraries

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Postre

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Postre

Bombons de coco

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Pollastre amb cervesa

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Postre

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

Primer Plat

Les varietats de la botifarra d’ou

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli