Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Pollastre amb cervesa

Ingredients accessibles, econòmics, i senzills, ingredients ideals per un gran plat!

La vida t´ensenya a valorar el que tens i els qui estan al teu costat.....però es mooooolt important valorar-vos vosaltres mateixos, només així sereu capaços de aconseguir els vostres somnis. Gaudiu de la vostra cuina i en bona companyia. Muak.

Ingredients:

– 8 cuixetes o cuixots, o pits,
– 2 cebes tallades a llunes
– 1 iogurt
– 2 gots del cervesa, en el meu cas, tenia cava, i he tirat un got de cervesa i un de cava
– 2 cullerades d´oli d´oliva, sal i pebre.

Hola!!! Pollastre a la Cervesa!! Ja sé que hi ha moltes maneres de fer-lo però jo us presento una forma que em va explicar un director del mercat de Lesseps. També li agrada la cuina i sovint compartim receptes i trucs. Contagia a qui se li apropi les ganes de cuinar. I és que tan se val l’estona que passis a la cuina, la intenció sempre és la mateixa, gaudir del que fas, fer-ho amb amor, i els plats surten….ummmmmm!! I resultat és sempre el mateix: els qui els comparteixen amb nosaltres els surt un gran somriure.

Ja sabeu, un bon lloc per venir és el Mercat de Lesseps, s’hi contagia el bon rotllo i la vida saludable, tant amb els menjar com pel contacte amb les persones, compartim des de receptes fins a experiències quotidianes.

Bé, bona propaganda del lloc on treballo, oi? Però amb molt de cor. Comencem? Seguint amb la nostra filosofia farem cuina d’aprofitament, escollirem els ingredients mirant que tenim pel rebost i la nevera, tot i que jo tinc sort, ja que tinc un gran rebost: el mercat, ja ja ja.

Posem una paella gran, que vol dir ampla i fonda.

Afegim l´oli i seguidament marquem les cuixetes i els cuixots o la part del pollastre que hagueu escollit.

Una vegada estiguin daurades les traieu i les reserveu.

Afegiu la ceba a la paella on heu fregit el pollastre i passats uns 10 minuts a foc mig, afegiu el pollastre.

Tot seguit barregem bé i afegim el cava, la cervesa i el iogurt, sal i pebre.

Tapem i deixem coure uns 40 minuts. La veritat és que podeu aprofitar per anar fent coses per casa i llegir un llibre, si voleu, de tant en tant aneu movent la cassola….i llestos, ja teniu un plat exquisit. Jo el vaig acompanyar amb una mica d’arròs bullit, és un plat ideal per la carmanyola, o per deixar preparat per un altre dia.

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Postre

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Postre

Bombons de coco

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Postre

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

Aperitius

Tapes per picar

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

Primer Plat

Les varietats de la botifarra d’ou

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli