INGREDIENTS (4 persones):

– 1 placa de pasta de full
– 2 natilles o cremes (poden ser comprades tot i que és una recepta rapida)
– 1 pot de préssec en almívar

Després de dinar sempre es pot gaudir d’una miqueta de dolç i el cert és que, si és de tant en tant i amb mesura, benvingut sigui!

Aquí teniu la recepta!

Engeguem el forn, a 180-190º, millor només a baix.

Estenem la pasta de full, donant la forma que nosaltres vulguem, li fem unes voreres i la part central la punxem amb una forquilla….

Un cop preparada cap el forn. Ara depenent de cada forn, el meu amb 10 ja fa. Traiem la massa estenem les natilles per sobre i la tornem a ficar al forn. Ara hem aconseguit que la pasta de full els primers minuts agafi una mica de consistència i ara la fiquem de nou per tal que es fusionin les natilles amb la pasta de full, 10 minuts més i 5 més amb el gratinador per daurar les natilles.

Una vegada feta la pasta de full, tallem el préssec a llunes, i el posem com mostro a la foto, i: tachannnnn, aquí teniu un pastís rapid, fàcil i lleuger, tothom la pot preparar.

Jo hi he posat préssec, però es pot fer amb altres fruites, sempre amb la cuina d’aprofitament que tant defensem: amb pinya, kiwi, maduixes, peres en almívar…..varietats, les que vulgueu, la base ja la teniu, la imaginació és la vostra. A casa no ens agrada gaire dolça, però si a vosaltres si, podeu preparar un almívar amb un parell de cullerades de sucre i unes gotetes d´aigua i amb un pinzell pintar-ho per damunt. També podeu aprofitar l’almívar del la llauna.

És molt gratificant saber que hi ha algú molt especial que espera que el sorprenguis amb aquest pastís, però més enriquidor és estimar-se un mateix, només així arribaràs allà on et proposis. El creixement personal és un pas més de la vida que t’obliga a creuar camins que a vegades són durs. SIGUEU FELIÇOS!!!!