Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

No us espanteu, el nom és llarg, però el procés és molt senzill. Un any més arriba el dijous gras i al mercat de Lesseps tenim concurs, i he pensat: ho intentem? I se’m va ocórrer fer aquesta truita, que simplement ficada en motllos de magdalena, es converteix en muffin, senzill, oi?

Quan aconsegueixes estimar-te a tu mateixa i creure més en tu, ni t'imagines tot el que ets capaç de atraure, el poder d'atracció i les bones vibracions et faran ensumar amb gran plaer els aromes de la cuina, seu i gaudeix, el teu paladar ho agrairà.

Ingredients:

(4 persones):

– 200gr. de cors de carxofa bullits
– 40gr. de Foie
– 4 ous
– 1 cullerada oli d’oliva
– sal i pebre
– Una culleradeta de llevat

I motllos de silicona per fer magdalenes!

La meva germana, ven uns cors de carxofes…ummmm que son boníssims i molt tendres, i jo foie, una connexió de sabors estupenda. Llavors…..mans a la paella.

Posem l’oli a la paella i, sense que estigui gaire calent afegim els cors de carxofa prèviament tallats.

Passats uns 3 minuts, afegim el tros de foie i barregem amb la cullera de pal.

Batem els 4 ous, la sal, la pebre i la cullerada de llevat.

Mentre pre-esclafem el forn a 190º.

Un cop batuts els ous, molt ben batuts, que es noti l’escuma, afegim el preparat de la paella, la carxofa i el foie i ho triturem just perquè es barregi tot plegat.

De seguida posem la barreja dins els motllos de silicona i els introduïm al forn.

Deixeu coure no més de 5 minuts.

Guarniu amb encenalls de foie i uns gerds secs….explosiu!!

 

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Postre

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Postre

Bombons de coco

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Pollastre amb cervesa

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Postre

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

Aperitius

Tapes per picar

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Les varietats de la botifarra d’ou

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli