INGREDIENTS (4 persones):

– 200gr. de cors de carxofa bullits
– 40gr. de Foie
– 4 ous
– 1 cullerada oli d’oliva
– sal i pebre
– Una culleradeta de llevat

I Motllos de silicona per fer magdalenes!

No us espanteu, el nom és llarg, però el procés és molt senzill. Un any més arriba el dijous gras i al mercat de Lesseps tenim concurs, i he pensat: ho intentem? I se’m va ocórrer fer aquesta truita, que simplement ficada en motllos de magdalena, es converteix en muffin, senzill, oi?

La meva germana, ven uns cors de carxofes…ummmm que son boníssims i molt tendres, i jo foie, una connexió de sabors estupenda. Llavors…..mans a la paella.

Posem l’oli a la paella i, sense que estigui gaire calent afegim els cors de carxofa prèviament tallats.

Passats uns 3 minuts, afegim el tros de foie i barregem amb la cullera de pal.

Batem els 4 ous, la sal, la pebre i la cullerada de llevat.

Mentre pre-esclafem el forn a 190º.

Un cop batuts els ous, molt ben batuts, que es noti l’escuma, afegim el preparat de la paella, la carxofa i el foie i ho triturem just perquè es barregi tot plegat.

De seguida posem la barreja dins els motllos de silicona i els introduïm al forn.

Deixeu coure no més de 5 minuts.

Guarniu amb encenalls de foie i uns gerds secs….explosiu!!

Quan aconsegueixes estimar-te a tu mateixa i creure més en tu, ni t’imagines tot el que ets capaç de atraure, el poder d’atracció i les bones vibracions et faran ensumar amb gran plaer els aromes de la cuina, seu i gaudeix, el teu paladar ho agrairà. 😃