Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Si, si! Ràpid i senzill! No em negareu que són unes postres faciletes! Per berenar, esmorzar o per menjar quan vull, són unes d’aquelles que quan veieu en alguna pastisseria us cau la baba, oi? A mi em passa….

Què és la felicitat? No penseu, que gaudir d’aquests senzills plaers s'apropa? No cal molt més, valorar el que tens al teu voltant és molt enriquidor. Sigueu feliços!

Ingredients:

– 1 lamina de pasta de full
– 200 grams d’encenalls de xocolata
– 50 grams d’ametlla (“Granillo”)
– Sucre blanc o sucre moreno o fructosa
– Una mica de farina

Doncs no patiu, no us deixeu impressionar, confesso que és tan ràpid i senzill que en qualsevol moment el podeu fer a casa, us faré la demostració en res. Aquesta vegada vaig aprofitar la tarda i vaig convidar als meus veïns, que encara són petits, que m’ajudessin a fer-ho. Ja us podeu imaginar, amb el petit on van acabar la majoria d’encenalls de xocolata, jajajaja, però ens ho vam passar d’allò més bé, i vam berenar millor que bé.

Us animo a que li doneu una oportunitat aquesta recepta.

Doncs posem-nos mans a la massa….

Posem una mica de farina al marbre per tal de que no se’ns enganxi la massa mentre la treballem i la estirem al marbre.

Posem una mica de fideus de xocolata i sucre i dobleguem en tres.

A continuació passem el corró per sobre per tal de que els ingredients es fusionin amb la pasta de full, i tornem a farcir amb fideus de xocolata i una mica de sucre.

Ara tornem a doblegar,aquesta vegada dos cops.

Un cop doblegada, preparem la safata amb paper de forn i la col·loquem a sobre, aleshores hi afegim la resta del sucre i l’ametlla, per tal que quedi cruixent, i cap al forn.

El posem a 180/190 graus (pre-escalfeu uns 10 minuts abans)

El temps depèn de cada forn, el meu és d’aire i en 20 minuts ja el tenia daurat. Col·loqueu sempre a la part baixa i si el voleu més dauradet podeu pintar-lo amb ous i el poseu els darrers 5 minuts a gratinar.

Sobretot quan el traieu espereu 10 minuts a que es refredi una mica que si no us cremareu, se que la temptació és molt gran però valdrà la pena l’espera. Bon profit i ja m’explicareu.

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Postre

Bombons de coco

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Pollastre amb cervesa

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Postre

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

Aperitius

Tapes per picar

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

Primer Plat

Les varietats de la botifarra d’ou

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli