Aquesta setmana com tots ja sabeu, i si no ja us informem des de Xarcuteria Silvia, comença el carnaval!

Dijous celebrem el DIJOUS GRAS, és una data que defineix l’inici del carnaval, que són els dies previs a la quaresma, i aquí a Catalunya ho celebrem menjant botifarra d’ou i coca de llardons.

Com a varietat de botifarres..mmmmm us faria venir gana, en tinc moltes, però aquesta setmana potenciarem les de ou, que també n’existeixen varietats:

– Botifarra de truita de patata, us ben asseguro, que qui la troba al seu paladar, és increïble, és una truita de patates dins una botifarra. El que més es comenta és: ‘Molt curiosa’ i és una de les més demandades.

– Botifarra d’escalivada, és una botifarra molt vistosa, degut als colors dels seus ingredients, té un paladar entre picantet i saborós, un bon acompanyament del pa amb tomàquet.

– Botifarra de espinacs, un toc vegetal que li dona a la botifarra un gust exquisit i enriquidor.

– Botifarra de carxofa, mmmmm haig de reconèixer que es una de les meves preferides, el seu gust és molt especial, trobar-te les traces de carxofa dintre de la botifarra és increïble, i si a més a la torrada li afegim encenalls de foie!!!!! ……Un plaer.

– Botifarra d’ou sense més, és una botifarra que quan més en menges més en vols, no és un tros de greix. no no no, és un tast exquisit que explosiona en un gran plaer….. En voleu? 

Els vostres somriures, provoquen una gran felicitat al vostre voltant. Ho voleu comprovar???? 

M’hi jugo una botifarra d´ou, a que us sorprèn de nou!!

Gaudiu del carnaval com mai!!