Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Les varietats de la botifarra d’ou

Aquesta setmana com tots ja sabeu, i si no ja us informem des de Xarcuteria Silvia, comença el carnaval!

Els vostres somriures, provoquen una gran felicitat al vostre voltant. Ho voleu comprovar???? M'hi jugo una botifarra d´ou, a que us sorprèn de nou!! Gaudiu del carnaval com mai!!

Ingredients:

Botifarres d’ou!

Dijous celebrem el DIJOUS GRAS, és una data que defineix l’inici del carnaval, que són els dies previs a la quaresma, i aquí a Catalunya ho celebrem menjant botifarra d’ou i coca de llardons.

Com a varietat de botifarres..mmmmm us faria venir gana, en tinc moltes, però aquesta setmana potenciarem les de ou, que també n’existeixen varietats:

– Botifarra de truita de patata, us ben asseguro, que qui la troba al seu paladar, és increïble, és una truita de patates dins una botifarra. El que més es comenta és: ‘Molt curiosa’ i és una de les més demandades.

– Botifarra d’escalivada, és una botifarra molt vistosa, degut als colors dels seus ingredients, té un paladar entre picantet i saborós, un bon acompanyament del pa amb tomàquet.

– Botifarra de espinacs, un toc vegetal que li dona a la botifarra un gust exquisit i enriquidor.

– Botifarra de carxofa, mmmmm haig de reconèixer que es una de les meves preferides, el seu gust és molt especial, trobar-te les traces de carxofa dintre de la botifarra és increïble, i si a més a la torrada li afegim encenalls de foie!!!!! ……Un plaer.

– Botifarra d’ou sense més, és una botifarra que quan més en menges més en vols, no és un tros de greix. no no no, és un tast exquisit que explosiona en un gran plaer….. En voleu?

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Postre

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Postre

Bombons de coco

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Pollastre amb cervesa

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Postre

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

Aperitius

Tapes per picar

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli