Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

La veritat, és que amb la quantitat de plats salats que fem, de dolços en fem ben pocs, però aquest és tan senzill, que és impossible no fer-lo!
A més és una recepta que compleix molts requisits de recepta perfecta, el més important, al menys per a mi, és com es posen de contents els de casa de seguida que ho veuen, com n’és de fàcil d’elaborar, i per a mi personalment, com n’és de rentable aprofitar menjar.

Sigueu positius, els problemes no s'acaben, però les solucions tampoc. No busqueu la felicitat tan lluny, la teniu just al davant, només heu d'aixecar el cap i mirar endavant, sí sí, aquells ulls que us miren són els que més us estimen.

Ingredients:

– Cereals (flocs de blat o els que tingueu per casa, o millor dit, per l´armari rondant). La quantitat de cereals és la que vosaltres hi vulgueu posar.
– 200 gr de xocolata a la pedra, per desfer
– 125 de mantega,
– Mans màgiques, sobretot si compartiu amb els nens

Doncs bé com diu el seu nom són uns bombons amb sorpresa, és una recepta que me la va explicar la Maria, una altre clienta habitual. Un dia dedicaré un apartat a explicar què vol dir per mi aquest concepte de clienta habitual, perquè en realitat, totes aquestes clientes o clients habituals, són la gran majoria, amistats amb les que compartim inquietuds, alegries, receptes del dia a dia, o fins i tot busquem consells per gaudir.

Doncs no sé si a vosaltres us ha passat, però a mi em passa!!!! Tinc dues nenes, i no precisament petites, però són les típiques capritxoses que volen coses que després donen voltes per la cuina. Un bon exemple són els cereals, aquests corn flackes que semblen que els hi agraden i després, comencen a perdre el cruixent, de tants dies que volten per l’armari. Doncs amb això fem uns bombons, ummmmm, increïbles. Voleu al·lucinar….us quedareu salivant.

Jo per fer aquests bombons, us he de confessar que compro exclusivament els corn flaques per fer-los, ji ji ji, i vaig aprofitar el diumenge estava a casa de la meva cosina, amb qui m’encanta estar perquè cuinem juntes i gaudim molt i molt del cap de setmana.

Aprofitant que estaven a casa de la meva cosina, i juntament amb les meves nenes i la d’ella, varem elaborar aquests bombons sorpresa.

Posem en un bol de plàstic la xocolata i la mantega i ho posem tot al microones durant 2- 2,5 minuts a temperatura màxima, sinó teniu microones, es pot fer al bany maria, que és la forma tradicional.

Una vegada treta la xocolata la acabem de desfer amb unes barnilles manuals. I aprofitant el mateix bol hi anem tirant els cereals i amb molt de cura amb una espàtula de plàstic els anem sucant amb la xocolata, i així contínuament.

Anem afegint cereals fins que absorbeixi tota la xocolata, amb aquesta mida, quasi, quasi buideu el paquet petit de cereals.

Després, amb les mans netes, ben netes, agafeu petites quantitats de cereals enxocolatats i els aneu posant sobre un plat pla, o una safata…. , i cap a la nevera.

SORPRESA!!!!

En un parell d’hores ja m’explicareu….jo els deixo a la cuina quan venen els meus nebots, i quan te n’adones han desaparegut. Ideals per compartir amb cafè amb els amics, o simplement un berenar per als nens. Quedaran bocabadats …..voleu tastar-los???

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Postre

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Postre

Bombons de coco

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Pollastre amb cervesa

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Aperitius

Tapes per picar

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

Primer Plat

Les varietats de la botifarra d’ou

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli