Vols preparar aquest plat?

Visita botiga.xarcuteriasilvia.cat per comprar els ingredients!

Bombons de coco

Les mides que us dono són per fer-ne força, com es conserven prou bé dins la nevera val la pena posar-s’hi, a més és un bon recurs per regalar!
Us quedareu de pasta de moniato quan veieu com són de fàcils d’elaborar i com són de bons….. una relació que no és gens equilibrada!!!
És molt poca feina i molt senzilla i el resultat és realment extraordinari!

Recorda: el contacte del dolç amb el teu paladar és una sensació de benestar i relax que premia la teva dura jornada. Per què no????

Ingredients:

– 1 llauneta de llet condensada
– 400 gr de coco rallat

Ep, aviso que tot això és per a qui li agradi el coco i els dolços! La resta us en podeu abstenir, tot i que una altra opció és que els prepareu pels vostres amics o familiars que de segur els gaudiran.

Posem en un bol, una mica gran, tota la llauna de llet condensada, seguidament, sense por, anem afegint el coco, tot remenant, de manera que es vagi absorbint.

Quan veieu que és prou manipulable, poseu el bol dins la nevera per tal que quedi més solida.

Una hora més tard traieu la pasta de la nevera i arrebosseu amb el coco restant.

Jo a vegades les poso en paperets de magdalenes petites o de bombons i la veritat és que queden molt “monos”!

I també els podeu arrebossar amb macarrons de xocolata!

Els imprescindibles, a Botiga.XarcuteriaSilvia.cat

Més receptes de Xarcuteria Silvia

Primer Plat

La Vichyssoise de la Sílvia

Postre

Mil fulls de xocolata, ràpid i senzill

Primer Plat

L’arròs amb verdures de la Carme

Segon Plat

El pollastres de la nostàlgia

Primer Plat

Les llenties de la xarcutera

Segon Plat

Fideuà per a la Míriam

Segon Plat

Pollastre amb cervesa

Segon Plat

Lluç farcit amb crosta

Postre

Bombons sorpresa o com aprofitar els cereals

Aperitius

Tapes per picar

Aperitius

Els originals farcellets de la Margarita

Primer Plat

Patates de l’àvia

Segon Plat

Mandonguilles de peix

Segon Plat

Galtes de porc al forn

Segon Plat

Truita de poma, canyella i amor

Primer Plat

Muffins d’escuma de carxofa amb aroma de foie

Primer Plat

Les varietats de la botifarra d’ou

Segon Plat

Costella de porc al forn per la Pili

Postre

Pastís de préssec

Segon Plat

Bacallà amb allioli