INGREDIENTS:

– 1 llauneta de llet condensada
– 400 gr de coco rallat

Les mides que us dono són per fer-ne força, com es conserven prou bé dins la nevera val la pena posar-s’hi, a més és un bon recurs per regalar!

Us quedareu de pasta de moniato quan veieu com són de fàcils d’elaborar i com són de bons…..una relació que no és gens equilibrada!!! És molt poca feina i molt senzilla i el resultat és realment extraordinari!

Ep, aviso que tot això és per a qui li agradi el coco i els dolços! La resta us en podeu abstenir, tot i que una altra opció és que els prepareu pels vostres amics o familiars que de segur els gaudiran.

Posem en un bol, una mica gran, tota la llauna de llet condensada, seguidament, sense por, anem afegint el coco, tot remenant, de manera que es vagi absorbint.

Quan veieu que és prou manipulable, poseu el bol dins la nevera per tal que quedi més solida.

Una hora més tard traieu la pasta de la nevera i arrebosseu amb el coco restant.

Jo a vegades les poso en paperets de magdalenes petites o de bombons i la veritat és que queden molt “monos”!

I també els podeu arrebossar amb macarrons de xocolata!

Recorda: el contacte del dolç amb el teu paladar és una sensació de benestar i relax que premia la teva dura jornada.

Per què no????