Loading...

desembre 2016

COCTEL DE FRUITES AL CAVA AMB MOUSSE DE FORMATGE

INGREDIENTS: Fruites en almívar ( préssec, pinya, pera…..)-Una  copa de cava-4 lamines de gelatina neutra-formatge (mascarpone, mato….)-una terrina petita de nata muntada-una mica de sucre-ameles garapinyades.

LLAMINERA IBERICA PERFUMADA AMB FOIE I VI DOLÇ

INGREDIENTS: 2 filets ibèrics ( llom ibèric, secret ibèric…)-150-200gr.de foie-100ml.de crema de llet-100ml.de vi dolç -oli d’oliva -sal i pebre. PREPARACIÓ: En una paella amplia durem

GARRÍ CONFITAT AMB OLI DE FARIGOLA

INGREDIENTS: 1 garrí– oli de farigola- sal i pebre – llar – brandi – rames de farigola – pebre dolç PREPARACIÓ : 24 hores abans es

ENTRANT D’AMANIDA DE FESTA

INGREDIENTS: Variat d´ amanides –pinyons -bacon -1 tros de foie-un tros de parmesà -oli d´ olivada-vinagre de Mòdena. PREPARACIÓ: Muntem el plat individualment o en una

Load More Posts

Omple el formulari amb la teva recepta!