INGREDIENTS:

Fruites en almívar ( préssec, pinya, pera…..)-Una  copa de cava-4 lamines de gelatina neutra-formatge (mascarpone, mato….)-una terrina petita de nata muntada-una mica de sucre-ameles garapinyades.

PREPARACIÓ:

Es fa la fruita a trossos en un bol a part fiquem en aigua freda la gelatina durant una estoneta, amb el suc de les fruites i tirem el cava i ho fiquem a foc lent junt amb les lamines de gelatina escorregudes, o movem fins que es desfaci la gelatina, es treu del foc i es fica al bol de les fruites, tot barrejat es posa en el fons d’una copa de cada comensal i es reserva al frigorífic una estona para cuallarg la gelatina, és pot fer el dia abans, m’entres fem la mouse de formatge en un bol desfem el formatge amb la sucre i seguidament anem ficant la nata montada fins formar una mouse. Aquesta mouse es fica una mica a damunt de les copes ja preparades amb la fruita. Una vegada a punt de servir guarnim la copa amb les ameles garapinyades trinxades, el postre te una presentació espectacular, digne de casa vostra.