Ingredients : 16 soletilles, 4 cafès llargs, 2 cullerades de conyac (o qualsevol licor que hi vagi ve amb el cafè), 100 gr. de sucre, 4 rovells d’ou, ½ kg de mascarpone, 1 terrina petita de nata sense sucre, cacau en pols.
Barregeu els cafès amb 20 gr. de sucre i el licor, en aquesta barreja mulleu una mica (volta i volta rapida) 8 soletilles i fem la base de la safata rectangular i no molt alta, desprès en un bol barregem primer el ous amb 80 gr. de sucre desprès i tirem el mascarpone i quan quedi una massa ben barrejada anem afegint la nata fins que quedi una massa espessa, una vegada fet i tirem la meitat a damunt de les soletilles. Una altre vegada posem damunt les soletilles amb el cafè i tirem tot lo que queda de la massa de formatge o tapem amb paper film unes 4-6 hores. Abans de servir espolsem el cacau en pols a damunt. Boníssima